fredag 17 september 2010

Smuts

Ok, nu ska jag prata lite.

Folk som röstar på sd förstår inte att när de röstar på den blankpolerade ytan (läs: Jimmies hysteriska blick) så får de med sig alla de där idioterna som kan sitta i tv och säga att de inte kan hitta ett enda exempel på ett framgångsrikt multikulturellt samhälle, som till exempel ... USA.

Då säger de kanske: men kolla bara på USA, helt på väg utför och bla bla blaaaaa.

Men det byggdes av ett blandat folk, det är ett blandat folk, och det har haft nytta av att vara ett blandat folk. Det hade aldrig kunnat bli en sån världsmakt utan blandningen. Slaveri hjälpte till, absolut, men vi får väl hoppas att vi vet bättre nu. Att det nu är arbetslöst och ditt och datt är inte invandringens och multikulturens fel, det är till största delen vita män som tyckt att de kunnat göra lite som de vill under en längre period, som fuckat upp USA. Jaja, förenkling. Tjata på bara.

Givetvis finns det en massa problem i USA, vilket land är helt problemfritt? Jag är absolut ingen påhejare av mkt som pågår i USA, men det är definitivt ett exempel på ett framgångsrikt land, som är hyfsat synligt (?) i världen, och redigt blandat.

Vi måste lära oss ta vara på blandningen. Och bli världens godaste smoothie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar